Център “Калей“ е основан през 2010 г. като идеята за него се заражда през 2008г. Името на центъра идва от първата част на думата “Калейдоскоп” и в това ние влагаме смисъла на многообразието, важността на нюансите и различните, многоцветни възприятия. Мисията на център „Калей“ е за подпомага хората в желанието им за личностно развитие и себепознание. Ние с отговорност, професионализъм и радост заставаме до всеки и го подкрепяме в стремежа му да подобри отношенията, кариерата, здравето си и като цяло своя живот към по-добро. Ако вие сте човек, който иска да развие себе си, да премине през даден момент от живота си с по-голяма осъзнатост, среща трудности в ежедневието си или с определени теми, ще се радваме да припознаете Център “Калей“, като вашето място за изследване и опознаване на вътрешния си свят.  


ЕКИП

Биляна Вутова 
психолог и констелатор


Биляна Вутова е психолог и констелатор. Създател на Център "Калей". 

Магистър по клинична и организационна психология. Сертифициран констелатор в Свободен университет "Самадева", Франция. EMDR терапевт. Медиатор. Консултант в Техники за Емоционална Свобода (ТЕС) към международната организация AAMET. Сертифицирана към Integral Academy, Унгария - интегрален коучинг. Психодрама терапевт към ИПИГП "Бернхард Ахтерберг".

Биляна Вутова специализира в индивидуална и групова терапевтична работа. Създател на практики и програми за себепознание и личностно развитие. Обучител в метода фамилни и системни констелации. 

Милена Милева 

създател на "Аугуста Монада"Милена Милева е автор на множество публикации, лектор  с дългогодишен опит и заклет практик. Тя е посветена на това да помага на хората да променят живота си. Създаденият от нея метод "Аугуста Монада", третиращ семейно-родовите взаимовръзки, е считан като един от най-ефективните начини за постигане на реална промяна, както в личен, така и в семейно-родов план. Aвтор на книгите "Родови благословии" и "Пътят Аугуста Монада". Създател на Център "Калей". 


Мариана Кутова 
психолог - водещ на терапевтични групи 


Бакалавър и магистър по психология в магистърска програма "Клинична психология-психоаналитична перспектива" към Нов Български Университет. Специализира когнитивно-поведенческа терапия към БАКПТ и психодрама към ИПИГП "Бернхард Ахтерберг". Водещ на терапевтични групи и групи за личностно развитие в Център "Калей"