Кухня за душата vol.2 Мароко

Кухня, която е не само за тялото, а и за душата. Каним ви на една вълнуваща среща, изпълнена с много аромати и вдъхновение. 

В кухня за душата vol. 2 ще ви запознаем с кухнята на Мароко. Наричат я "пиршество за душата". Тя е вкусна, оригинална, богата, леко пикантна, едновременно проста и задоволяваща и най-претенциозният вкус и непце. Няма да ви изненадаме като кажем, че на почит са подправките, ще ви изненадаме с тяхната комбинация ... Ароматите на шафран, канела и джинджифил са само малка част от магията на кухнята, която ще ви представим. 

Отново се доверяваме на шеф Ницан Леви да бъде наш гид в това приключение. Той познава добре тайните на източно-ориенталската кухня и с негова помощ ще приготвите "мрузия" - един от най-популярните и апетитни специалитети в Мароко, приготвен от агнешко с мед и подправки. Разбира се има и ястие изненада, което няма да издадем. 

Ще се научите как с простички продукти да внесете в живота си силата, аромата, хармонията и красотата, които носи Мароко.

И не само това - гарантираме, че семейството и приятелите ви ще останат без думи, след като ги изненадате с новите си кулинарни умения.

Водещи: Милена Милева и шеф Ницан Леви от Израел - специалист по източна ориенталска кухня 

Цена: 50лв. (цената включва всички необходими материали, за да създадете магията) 

ВАЖНО! Местата за това събитие са ограничени, поради мястото му на провеждане. Необходимо е предварително заплащане на сумата за участие.