гр. Стара Загора Фамилни и системни констелации - Ателие с Биляна Вутова

Семейни констелации e съвременен групов терапевтичен метод, особено ефективен в разкриването на несъзнаваните механизми, които управляват динамиката на семейната система, от която, неизменно, всеки един от нас е част. На 8-ми февруари ще се проведе ателие по фамилни и системни констелации в гр. Стара Загора. Участието в него ще Ви позволи да „пренаредите” вътрешния и външния си свят, да хармонизарате отношенията си с околните, да намерите решение за всякакъв вид трудности, които срещате в ежедневието си. 

Поставянето на семейна или системна констелация прави видими, иначе невидимите влияния, дава най-доброто решение на клиента и хармонизира вътрешния му свят.

 

Изключително ефикасен и дълбинен, методът„Фамилни и системни констелации” позволява разрешаването на семейни и лични проблеми, разполага с инстументариума да „пренареди” вътрешния и външен свят на клиента, да хармонизира отношенията му с околните, да го приобщи, да помогне в разрешаването на всякакъв вид трудности 


 Формат на Ателиетата


Работи се по предварителна заявка на клиенти за констелация. Участниците се запознават по-подробно с метода, водят се дискусии и се взима участие в констелациите. Присъствието на едно ателие е изключително полезно за участниците. 


Можете да вземете участие в ателието като участник или да работите по ваша лична тема. И в двата случая е необходимо да се запишете предварително.


*При поставяне на лична тема трябва да се запишете предварително най-малко 10 дни преди обявеното ателие и да се свържете с нас по телефон. 


Цената за поставяне на лична тема е 120лв. 

Цена за участие в ателието 20лв. 


Ателието ще се проведе в Център по класическа сугестопедия и място за личностно развитие "Боян Мага",