Ателие по фамилни и системни констелации с Биляна Вутова

Имаме удоволствието да Ви поканим на едно вълнуващо и трансформиращо преживяване - Ателие по фамилни и системни констелации. Този иновативен групов терапевтичен метод е изключително ефективен в разкриването на скритите механизми, които влияят на динамиката във всяко семейство и система, от която всеки един от нас е неизменна част.

Участвайки в ателието, Вие ще имате възможността да "пренаредите" своя вътрешен и външен свят, да хармонизирате отношенията си с околните и да намерите решения на различни предизвикателства в ежедневието си. Семейните и системни констелации правят видими невидимите влияния и Ви дават най-доброто решение за постигане на баланс и спокойствие.

Този дълбок и трансформиращ метод е мощен инструмент за справяне със семейни и лични проблеми. Той Ви позволява да подредите вътрешния си свят, да подобрите взаимоотношенията си и да намерите своето място в живота. Ще имате възможност да разгледате трудностите от различни перспективи и да откриете пътя към хармонията.

Форматът на ателието включва работа по предварително заявени теми от клиенти, дискусии и активно участие в констелациите. Дори и само като участник в ателието, присъствието Ви ще има терапевтичен ефект и ще Ви обогати с нови прозрения.

Не пропускайте тази възможност за личностно развитие и трансформация! Запишете се сега, като изберете дали желаете да работите върху своя лична тема или да присъствате като участник. При поставяне на лична тема, моля, направете своята заявка най-малко 10 дни преди ателието, за да имате време за необходимата подготовка и индивидуална среща с констелатора.

Цени:

  • Поставяне на лична тема: 150 лв. (местата са изчерпани)
  • Участник: 40 лв.

Инвестирайте в себе си и в своето благополучие! Станете част от това вдъхновяващо преживяване и открийте пътя към хармонията и личностното развитие.

За повече информация и записване, моля, свържете се с нас.