Карти Таро - индивидуални сесии

Щастливи сме да обявим, че през месец април в Център "Калей" ще ви предоставим възможността да се срещнете с една от най-добрите "преводачки" на безценната мъдрост съдържаща се в картите Таро, с която сме се срещали. Тя е не само от онези хора, които ценят мъдростта, която носи това древно познание,  но честно, истински и в дълбочина може да го предаде на широката публика. 

Името й е Ани Шапиро и тя ще ни гостува от далечна Англия на 11-ти, 14-ти и 15-ти април в София.

Ако имате конкретен въпрос, или искате да получите решение за дадена ситуация, или пък имате нужда от повече яснота, насоки и разбиране за настоящият момент в живота ви - картите Таро ще ви дадат отговорите, които търсите.

Ани Шапиро ще приема на посочените дати за София от 13:00ч. до 18:00ч. 


Сесиите са два вида: 

Конкретен въпрос. Този вид сесия ще ви позволи да разберете в дълбочина конкретна ситуация, трудност или въпрос, които ви вълнуват. Продължителността на тези сесия е 30 минути. Цената е 25лв. 

Цялостен анализ. Този вид сесия ще ви даде възможност да разберете динамиката на събитията в живота ви. Ще ви позволи да намерите решение и да получите насоки във вълнуващите ви в момента теми. 

Продължителността на тази сесия е 55 мин. Цената е 45 лв. 

Посещенията са само с предварително записване на час, което можете да направите чрез формата за контакти на сайта (онлайн записване), месинджър или телефон.

*Сесиите се провеждат на български език.

*За 14-ти април няма свободни места. Все още можете да запазите своя час за 11-ти или 15-ти април.