Център Калей в Стара Загора

Щастливи сме за възможността да се срещнем с всички наши приятели от гр. Стара Загора и района. Това ще се случи на 18-ти и 19-ти януари, а ето и какво сме подготвили:

ПРОГРАМА

18.01.2020г.

Ателие по фамилни и системни констелации

Начало: 10:30ч.

Край: 17:00ч.

Водещ: Биляна Вутова
психолог и дипломиран констелатор

Семейни констелации e съвременен групов терапевтичен метод, особено ефективен в разкриването на несъзнаваните механизми, които управляват динамиката на семейната система, от която, неизменно, всеки един от нас е част. Участието в ателие по фамилни и системни констелации ще Ви позволи да „пренаредите” вътрешния и външния си свят, да хармонизарате отношенията си с околните, да намерите решение за всякакъв вид трудности, които срещате в ежедневието си.

Поставянето на семейна или системна констелация прави видими, иначе невидимите влияния, дава най-доброто решение на клиента и хармонизира вътрешния му свят.Изключително ефикасен и дълбинен, методът„Фамилни и системни констелации” позволява разрешаването на семейни и лични проблеми, разполага с инстументариума да „пренареди” вътрешния и външен свят на клиента, да хармонизира отношенията му с околните, да му помогне да намери принадлежност и разрешавание на всякакъв вид трудности.Формат на АтелиетатаРаботи се по предварителна заявка на клиенти за констелация. Участниците се запознават по-подробно с метода, водят се дискусии и се взима участие в констелациите. Присъствието на едно ателие е изключително полезно за участниците.Можете да вземете участие в ателието като участник или да работите по ваша лична тема. И в двата случая е необходимо да се запишете предварително. Молим за записване да се обърнете към Иво Желев - 0897826528, наш домакин за гр. Стара Загора.*При поставяне на лична тема трябва да се запишете предварително най-малко 10 дни преди обявеното ателие и да се свържете с нас по телефон. Необходима е предварителна подготовка за констелацията, за която ще получите повече информация при записване.

Цената за поставяне на лична тема е 120лв.

Цена за участие в ателието 20лв.19.01.2020г.ГлаголицаНачало: 10:30ч.

Край: 13:00ч.

Водещ: Милена Милева
специалист по семейна астрология, създател на "Аугуста Монада", автор на книгата "Родови благословии"

Годината е 862. Един от най-образованите учени на Византия - Константин Кирил Философ е завършил голямото си дело. Създал е нова азбука. Азбука код, носеща изключително мощна енергия. Азбука вплела в себе си вярата в Бог, сътворението на Света, и не само...

 

Каним Ви на вълнуваща среща, на която ще разберете всичко за тайнството кодирано в една от най-древните азбуки на света - българската ГЛАГОЛИЦА.

 

На 19-ти януари  ще научите как Константин Кирил Философ съставя азбуката ни, какви езотерични познания вплита в нея, кои са скритите послания, които кодира, в какво се крие силата на "буквите, които говорят", защо именно България е избрана, за да получи това богатство, и защо древното познание е потънало в забвение.

 

~ Ще научите какво ще разкаже глаголицата конкретно на всеки от вас.

~ Ще разберете посланието скрито във вашето име и дата на раждане.

~ Ще съставите собствения си глаголичен код, прибавяйки не просто познание, а едно неповторимо преживяване, дарено ви от знаците, които говорят.

 

В това пътуване към корените ще Ви води Милена Милева. Тя е  специалист в областта на семейната астрология, автор на един от най-иновативните методи, третиращи семейно-родовите динамики - „Аугуста Монада”.

Създател на Център "Калей" - мястото, в което ще намерите най-прекия и работещ път към разрешаване на обвързаните с рода и семейството проблеми. Милена Милева притежава широки познания, изключително интересен, различен, неконвенционален поглед, като в последните години работи изключително отдадено за предаване на натрупания опит под формата на книги, статии, семинари, обучения и индивидуална работа в областта на семейно-родовите отношения.

За участие в темата цената е 40лв.


За записвания: Иво Желев 0897826528