Обучение "Жива астрология"

Вдъхновен от успеха на първата поредица от лекции по практична астрология, Център "Калей" предлага на вашето внимание 11 лекции, посветени на "Живата астрология". В тях ще откриете неподозирани аспекти на древното познание, защото то е не просто теория, а най-вече практика.

Практика, която ще бъдете изненадани до колко реални промени може да ви доведе. Практика едновременно лесна, забавна и полезна.

Без значение дали сте начинаещи или напреднали, ъгълът, от който ще ви бъде представена материята е нещо, което не сте срещали до момента. Нещо, което няма начин да бъде обяснено, защото трябва да бъде преживяно. Нещо, след което очите ви ще виждат неподозирани динамики в света около вас!

Първата среща е посветена на Аз-а, на дълбоката ни същност, на Светлината в нас, на "живото" послание, което носим на света. Ако търсите обновление, ако имате нужда от нови жизнени сили, ако искате да се срещнете истински със себе си, не пропускайте старта на "Жива астрология" през месец октомври!

Курсът "Жива астрология" започва на 19-ти януари и ще се провежда според допълнителната уговорка с групата. Всички участници посетили целия цикъл от срещи ще получат сертификат за преминат практически курс по астрология.