Нова група в цикъла „Аз и моето семейство“

Групата ще започне на 27 - ми февруари (сряда).

Като лидери в областта на семейно-родовите отношения и проблематиката свързана с тях, като единствените, които работят по метода „Аугуста Монада”, често сме се сблъсквали с необходимостта от практическа работа, която да доведе до осъзнаване на важни процеси, които протичат между нас и членовете на семейството ни – рождено и лично.

От тази необходимост се роди идеята за практическите модули, които нарекохме „Аз и моето семейство”. Във всеки от тях ще имате възможността да се срещнете и отработите отношенията си с членове на вашето семейство. 

Започваме с фигурите на майката и бащата в едно общо събитие, на което ще работим за проявяване на повече разбиране в тези отношения.

Местата са ограничени, затова запазете своето място още сега! Групата е малка, за да има пространство всеки един от участниците да работи ползотворно за себе си. Общият брои срещи за цикъла е 9. За да се гарантират резултатите от "Аз и моето семейство" - хармонизиране на отношенията с членове на вашето семейство, себеосъществяване, себепознание, личностна трансформация. Групата ще бъде отворена до третия модул. 

Цикълът "Аз и моето семейство" е конструиран с надграждане и започването му от първото събитие гарантира изброените резултати. 

Предварителното записването е задължително за всеки, които иска да присъства.

Водещ: Биляна Вутова - психолог и констелатор 

Повече за цикъла "Аз и моето семейство можете да научите ТУК