Майката - Аз и моето семейство

В най-женския месец от годината е и началото на новата група "Аз и моето семейство" като първата тема е тази за майката. 

Като лидери в областта на семейно-родовите отношения и проблематиката свързана с тях, като единствените, които работят по метода „Аугуста Монада”, често сме се сблъсквали с необходимостта от практическа работа, която да доведе до осъзнаване на важни процеси, които протичат между нас и членовете на семейството ни – рождено и лично.

От тази необходимост се роди идеята за „Аз и моето семейство”. Във всяка една среща ще имате възможността да отработитете отношенията си с членове на вашето семейство. 

Започваме с една от най-значимите връзки в живота – тази с майката.

Местата са ограничени, затова запазете своето място още сега! Групата е малка, за да има пространство всеки един от участниците да работи ползотворно за себе си. Общият брои срещи за цикъла е 9. За да се гарантират резултатите от "Аз и моето семейство" - хармонизиране на отношенията с членове на вашето семейство, себеосъществяване, себепознание, личностна трансформация, групата ще бъде отворена до третия модул. 
Цикълът "Аз и моето семейство" е конструиран с надгражане и започването му от първото събитие гарантира изброените резултати. 

Първата среща на групата е на 27ми февруари. Можете да се включите в първите три срещи след тях групата се затваря.