Кухня за душата

Кухня, която е не само за тялото, а и за душата. Каним ви на една вълнуваща среща, изпълнена с много аромати и вдъхновение. В духа на Пролетта и пробуждането тази кухня ще ви помогне и да се заземите, да осигурите енергия на тялото си и сила за душата. :) 

В рамките на събитието ще творите ястия и десерти, а след това ще се насладите на приготвеното. Ще получите рецепти, а в това пътуване ще ни води един истински шеф и познавач на източно-ориенталската кухня. Запазваме си правото да добавяме, предвид темата, и по някоя рецепта от нашите баби - за цвят и връзка с корените. Ще се научите как с простички продукти да внесете в живота си силата, аромата, хармонията и красотата на майката Земя. 

Ще имаме удоволствието да гостуваме в неговата кухня където ще приготвим заземяваща супа за душата, любопитен прочит на едно познато основно ястие с месо.- руло стефани, а главният герой в десерта ще бъде тиквата :) Във всяко събитие ще има и едно ястие изненада - в това то ще е от тесто. Повече не издаваме и ви очакваме в нашата Кухня за душата на сладки приказки, вълшебни аромати и споделена енергия чрез храната <3 

Цена: 50лв. (цената включва всички необходими материали, за да създадете магията)

ВАЖНО! Местата за това събитие са ограничени, поради мястото му на провеждане. Необходимо е предварително заплащане на сумата за участие.