Фестивал "Свободата да бъдеш"

Развълнувани сме да Ви съобщим, че на 20 - ти октомври ще бъдем изложители и лектори на фестивала "Свободата да бъдеш".

Милена Милева ще бъде лектор на темата "Катарзисът в семейството и рода" в 14:15 ч. 
На семинара посветен на нея ще научите как се извършва обновлението (в превод от древногръцки “катарзис” означава “пречистване”) и какви са механизмите семейната система да бъде върната към жизнеността и устойчивостта, които заслужава.

И още:

  • какъв е духовният смисъл на катарзиса в семейството и рода;
  • как се проявява той в различните поколения;
  • как да продължим напред след тежки периоди на катарзис;
  • пред какви предизвикателства от гледна точка на семейно-родовата динамика са изправени представителите на 12-те зодиакални знака и как преживяват своя катарзис.

Заповядайте и на щанда ни, където  нашите специалисти - Биляна Вутова - психолог, Мариана Петрова - лайф коуч и Милена Милева - астролог ще отговорят на ваши въпроси свързани с динамики в семейството, рода и взаимоотношенията изобщо. Всеки желаещ ще получи  безплатно  „Моето звездно семейство”, което ще ви позволи, следвайки инструкциите, да изградите и изследвате сами своята родова задача. 

*Милена Милева ще разписва екземпляри на авторската си книга “Родови благословии” от 15:15ч. До 16:45ч. на щанда на център “Калей”, след лекцията си “Катарзисът в семейството и рода”.

На щанда ще се извършват и мини анализи на личната родова карта. Препоръчваме предварителни записвания с цел избягване на изчакването. За целта са необходими вашите рождени данни: дата, място и час на раждане. Мини анализът е с продължителност 15-20 минути и от него ще научите най-важните акценти на кармичността, която има в рода ви. 

Можете да изпратите данните си на e-mail: office@kalei.bg

Очакваме Ви!