Скритият код на Рода - работилница

Скрития код на Рода е едно различно и интригуващо събитие разделено в две части. 

Събитието ще ви запознае със скрития код на рода, който дарява сила,  закриля от беди и пази от лоши помисли и очи на зложелатели. Ще поговорим и ще проследим линиите на семейството и предците. 

В първото събитие ще ви помогнем да изготвите схемата на личния си, родов код, а във второто ще го изработите по два начина: като го изплетете на две куки от прежда или го избродирате на итамин/панама. И за двата варианта ще помагат нашите приятели от “Изплети топлина”. Така изготвеният родов код може да бъде апликиран върху шал, рокля, чанта или друг вид аксесоар. Може да бъде носен като гривна или сложен в дома за сплотяване на семейството. Предназначенията му са много, а границата е единствено въображението ви :) 

Очакваме ви на тази вълнуваща, интересна и различна среща. 

ВАЖНО! Събитието ще се проведе на две части, в различни дни. Първата част на 13-ти март (сряда) от 18:30ч. до 20:00ч., на което ще изработите личната си схема. Водещ: Милена Милева. Втората част на 17-ти март от 10:30ч. до 13:30ч. за изработване на вашият родов код. Водещ: Маргарита Соколова 

Цена: 60лв. за двете части на събитието и с включени всички материали